echt bijna bijna weg!!! - Reisverslag uit Delft, Nederland van myrthe kaandorp - WaarBenJij.nu echt bijna bijna weg!!! - Reisverslag uit Delft, Nederland van myrthe kaandorp - WaarBenJij.nu

echt bijna bijna weg!!!

Door: myrthe

Blijf op de hoogte en volg myrthe

28 Juli 2009 | Nederland, Delft

lieve allemaal,

als eerste ontzettend bedankt voor jullie ontzettende lieve berichtjes en kadootjes!! de afgelopen tijd voelde echt alsof ik in een warm bad stapte, het was zo goed nog even zo veel mensen te zien :)

en dan is het echt bijna zo ver! net iori,mama en jo op de trein gezet en dan wordt het toch wel heel echt;)
zij(mama enz) hebben mijn koffer mee en ik hoef dus straks alleen met wat hand bagage het vliegtuig in:)ik heb wat foto's gemaakt zodat jullie een idee krijgen vn wat we allemaal mee nemen:)
straks komen er een paar vriendinnen die me gaan wegbrengen:D ik nu nog even mn laatste dingen pakken zoals mn laptop;) maar eerst netjes mn blog update;)en dan gaat het grote avontuur echt beginnen.
na de reis van 16uur gaan we met de bus direct naar taichung (de stad waar ik stage ga lopen) de familie komen daar om 13.00uur aan (nl is het dan 7uur sochtends) en ik om 18.00. in taichung blijven we dan iniedergeval 2 dagen en we ontmoeten dan ook mn baas enz.
daarna gaan we dan echt vakantie vieren!!
doeg allemaal!! doen jullie wel voorzichtig zodat jullie heel zijn als ik terug kom ;)

liefs

• 28 Juli 2009 - 17:47

Daniela :

heeey het is eindelijk zover...je gaat er nu echt naar toe!!!!
    Je zit nu waarschijnlijk nog in de vliegtuig, mja je leest het wel als je tijd hebt gehad om je laptop te openen hahahah:D.

Heeeel veeel plezier en geniet er wel van. Je moet wel veel foto's plaatsen, kunnen we kijken hoe et daar is en hoe met je gaat:D.

xxxdaan

• 01 Augustus 2009 - 08:46

Donneke:

Dag meisie,
    Net terug van vakantie en je blog gelezen.

Is de reis een beetje goed verlopen?

Wij hebben het heerlijk gehad, nu alles weer uitpakken.

Liefs, Don en Kees xxx

• 02 Augustus 2009 - 16:38

Corry:

hoi, hoi, Myrthe en de rest.Ben ook net terug van Toscane/Unbrie. Heel veel plezier en succes met je stage. Fijne vakantie van ons allemaal. groetjes

• 07 Augustus 2009 - 07:44

Marieke:

Heey,

Ik hoop dat het goed gaat met jullie! Lees net over de Orkaan Morakot die over Taiwan gaat. Zitten jullie daar in?

Liefs, Marieke en Sjampo (de kat)

• 08 Augustus 2009 - 20:11

Pascal:

Nu al in het nieuws?

Zit ik in Nairobi lees ik opeens dat er een orkaan over Taiwan heen raast :S
    Hoe was de extra dag in het zuiden en de dagen vakantie?
    En heb je al je eerste echte dag stage gehad? ;)

Pascal